Mål att uppnå 2010 !


Nyårslöften tror vi inte på (de går så lätt att bryta), men mål ska man ju ha, något att sträva till! =) Ni kommer att märka att våra mål inte är varken stora eller svåra (vem sa att mål måste vara det?) men det ska bli roligt i slutet av året att läsa detta och kolla vad som blev... och kanske inte blev ;)

B-J - den gyllene rockstjärnan

 

Hanen i klanen Petit Paws chis lovar att fortsätta vakta lika fint som i år! Minst. B-J har strävat till att bli far också 2010, det blev ju lyckat 2009 så varför inte pröva på igen? B-J ska vara en typiskt frånvarande chi-pappa - det blir hans flickvänner som får fostra bebbarna och göra dem till Chis. Annars vill B-J sträva till att fördjupa kontakten till sin inneboende soffpotatis. B-J vill också ett fåtal gånger figurera i utställningsringarna.

Hugo - vår skogsmulle



Skogstrollet har som sitt mål 2010 att vakta soffan lika ihärdigt som i år. Han lovar att pussas lika ofta och lika många också. Han strävar fortfarande att uppnå målet om att hans chi-kompisar i flocken är de renaste som finns (Hugo fixar öron och ögonputs galant). Mys-killen och duracellkaninen i ett och samma paket vill uppnå så mycket (charma nya bekantskaper, ta hand om sin matte och husse, vakta huset...). Han vill också hålla svansen lika vacker också framöver!

Helmi - chokladfawn tösen med sting !



Gyllentösen vill bli mamma igen har hon uppgett.
Det gick ju så fint första gången och fina bebbar blev det också.
Helmi lovar att hälsa på oss under en längre tid igen år 2010, men efter det har hon nog fått sitt när det gäller Sverige. Det finns ny mark att erövra! Det blir inte så många utställningar för chi-damen i fråga eftersom detta med att vara mamma är nummer ett för Helmi år 2010.

Nemi - "Spegel, spegel på väggen där... säg nu som d är, JAG ju VACKRAST av dem alla är!"

 

Chitösen vill ha ett lugnare och skönare år 2010. Hon vill uppnå mål som "familjens ljuvligaste kelgris" och "den finaste famndockan någonsin". Hon är tveksam till om hon vill fortsätta sin karriär som BIR-hund och fånga ett par Cert även i år, så det får hon återkomma om lite senare... Nemi ser fram emot att gärna komma ut mycket för att få bli kliad, klappad och omtyckt av alla.


Edith - Solstrålen

  

Gyllene-solstrålen-och-buse-på-heltid lovar att inte ta det ett dugg lugnare 2010 är 2009! Lilltösen vill växa, lära sig mer av nya trix - Hon uppger dock  stolt att hon kan minsann trä på sig halsbandet "heeelt själv" (nästan i alla fall) och att hon är BÄST på att ... ja nästan ALLT =) Edith kan stå fint och är helduktig på att vara extra mallig. Hon vill år 2010 debytera i juniorklass...


Dahlia - Lilla fröken Lila


  

Pussgurka-deluxe/fröken-lilla-lila/hemterrorist-nummer-ett ska ägna 2010 för att förfina sina drag. Hon har sagt att hon vuxigt ganska färdigt nu, lite mera vikt kanske... Dahlia debyterar i juniorklass 2010. Detta med utställning är fortfarande lite läskigt, fastän man vet att man är omtyckt och vacker! Dahlia vill under det nya året utveckla sin självsäkra inre Chi ytterligare. Hon lovar att lika lite ge ifrån sig sina principer som hon gjort under 2009. Hon strävar till att pussas MINST lika mycket och lika många som i år! Så vill Dahlia ännu under 2010 uppnå det ultimata tillstådet enligt henne: att tröga matte och husse slutar sova i HENNES säng ! ;))

-PP-