Tillbakablickar och straight ahead :)

 
Valpar, utställningar, en hel del hanterings- och ringträningar i olika konstallationer, hundkurser, föreläsningar. Jobb, studier och viss trötthet på energitjuvar inom hundvärlden. Dock är känslan av att få vara omringad av helt fantastiska individer ändå så helt övervägande. Har blivit inbjuden att tala om utbildning också, vilket känns fantastiskt roligt! Mer om det när det närmar sig. :)
 
Eftersom det händer mycket hela tiden både inom hunderiet, studierna och jobbet blir det än viktigare att prioritera. Vad som faktiskt är viktigt och vilka man vill spendera sin fritid med? Det har varit underbart med fikastunder samt promenader tillsammans med de bästa finisarna i världen! Det är så viktigt att ta hand om sig själv för att orka. Unnar alla underbara stunder ute i natur, skog och mark och att ni får många stunder att njuta av i vår! Hundar och vänner. Bättre finns inte!
 
Som rasklubbens aktivitetsombud fixade jag och Sofia i samarbete med Pupstore en VIP - outlet för våra medlemmar. Nästa gång träffas vi nu på söndag vid Göteborgs Hundarena för en chihuahua inomhuslekträff. Ska bli riktigt skoj att träffa alla IRL som man nu mailat och talat i telefon med. :) 
 
Min mors kennel har mottagit sin första valpkull för denna vår. Tre ursöta tjejer blev det! Så en del valpmys har vi tagit oss tid till också. Så roligt att följa dem!
 
Ha det fint där ute! Njut av solen och vovvarna!
 
Jag och DKJW-13 Siripiri Lucy Star vid MyDOG i januari 2014 i Göteborg och Svenska Mässan.
Ägs av Sejamore kennel. Lucy blev BT 3 med R-CERT för domare Colette Muldoon (IRL).