Året 2012

Sejamore Snowflake och Småtuvans Rumble in the Wood busar i snön <3
 
Vad mycket det hinner hända på ett år! Det är alltid med visst vemod och också glädje som jag inväntar tolvslaget och det nya året. Har varit härligt ute på landet då vovvarna har fått njuta extra mycket av att springa fritt och leka.
 
CH Bon Jovi utforskar snödrivorna... Nästan så man tappade bort honom ibland bland snön! :))
 
Hunderie-mässigt har året bjudit oss på många härliga utställningar i gott sällskap. Särskilt tack till kennel Brockbury, Siripiri, Sejamore och Dream Angels kennlar för ännu ett trivsamt och kul år vid ringarna! Utan er hade det ju inte varit lika givande eller lika kul! Tack för all hjälp också, särskilt till Katja och Mads - Ni är mina klippor :)
 
Sejamore Snowflake som jag handlade fick Excellent på hennes första officiella utställning i Växjö i år :)
 
Jag och Isis har haft riktigt kul i ringarna. Jag kommer verkligen att sakna att ställa denna lilla dam. Hon vet så väl hur hon vill ha det och de dagar hon vill slår det gnistor om henne. I små stunder känns det magiskt <3 Isis har lärt mig mycket och det är med stora förväntningar som jag nu börjat ställa nästa fina lilla Siripiri-tös: Siripiri Lucy Star.
 
 
En korthårstik som nu hunnit med att titta på utställningsvärlden lite. 7,5 månad är hon i skrivande stund. Det finns mycket chihuahua i Lucy och en särdeles glad svans har hon. Den svänger så glatt åt alla håll så jag tror att den kommer att gå av någon vacker dag... :D
 
Siripiri Lucy Star - Passande namn har hon fått! ;)
 
SP Lucy Star har hittills blivit BIR och BIM valp, tilldelats några hederspris samt blivit BIG 1 (Best In Group) och BIG 2. På Malmö Valp 2012 (med tusen anmälda valpar totalt) valdes hon till in som en av tio bästa valpar till Best In Show final! Hon blev BIS-R.
 
Pussglada, tokiga, lilla valp... Nu kör vi! :)
 
 
Xara ute och busar i snön <3
 
Sejamore SnowWhite och Sejamore Snowflake har båda fina, friska knän 0/0. Det fick vi veta i december när flickorna fyllt 1 år! =)
 
Kram på er vänner där ute och önskar er alla 
 
ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR !
 
Kram //
 
PP