Dag tretton


Dag tretton och stygnena kommer av. Nemis sår har läkt mycket bra. Nu ska hon ta det lungt i en vecka till och sedan är det tillbaka till det vanliga livet igen. Allt blir som vanligt, fast ändå inte. Vi har nog alla blivit lite förändrade, kanske klokare och definitivt på ett eller annat sätt berörda av den natten då det blev kejsarsnitt, bortagen livmoder och inga valpar...

Livet i en kennel (även om den må vara liten i vårat fall) går vidare och det händer hela tiden.

Edith och Dahlia deltog i helgen på Åby valputställning. Det var inte den bästa av dagar för de små damerna, men det gick bra ändå. Edith tyckte att detta med utställning orkar man inte koncentrera sig på och Dahlia var nästan lika distraherad hon också. Stundvis gick det som det ska, men det blev uppenbart att mera träning behövs. Det nya utrymmet (att vara inomhus med alla ljud som det innebär) blev mycket för våra tjejer att orka med.

Dahlia blev 2:a och Edith 4:a i sin klass (6-9 månader). Båda töserna belönades med HP och bra kritik, vilket givetvis var kul. Dahlia blev sedan tredje bästa tik också!

TACK till underbara och duktiga Katja som än en gång hjälpte mig ställa de små chi-töserna! Otroligt snällt av henne att ställa upp!


BJ har som bekannt en tös på besök. Vi hoppas på fina små bebbar :)
Blixi tösen är snäll och go och verkar tycka om vår grabb riktigt mycket. Likväl är BJ helförtjust så detta blir nog bra bara löpet blir lite längre hunnet.

Edith har i dag talat med sin fodervärd över webcam - jo, hon är en tekniskt avancerad liten vovve ;)
Hon hälsade fodervärlden i Motala att allt var bra och fortsatte sedan vakta högst upp på soffan...
Edith blev också beordrad från Motala via webcam att "GÅ NER!!", eftersom tösen stod högt uppe :))

Dahlia gillar den nya tiken Blixi. Enligt Dahlia skulle Blixi nog få stanna kvar länge. Blixi är snäll och låter Dahlia leka med alla leksakerna. Det är inte alltid att Edith är så snäll. ;)

Jag fick en present av sambon i dag - en kenneldekal (magnet) att fästa på bilen. Så omtänksamt och snällt! Det är roligt med överraskningar :)

Kram på er!
Njut av ljuset från tända ljus nu i mörkret :)

- PP