Novembermys och Malmö valp

 
 
Det är nog få som är så löjligt glad som jag över de mörka dagarna! Ljusnörd som jag är myser jag nu inombords. - Finns inget bättre än att efter att ha gjort en promenad ute i kylan, få ta en kopp te och tända några ljus! =) Myyys!
 
 
Sari och Johan kikade på chihuahuan hos oss. Trevligt spontanbesök! :) De hade gärna tagit med sig Hilu hem och hon hade nog gärna fortsatt att bli så härligt ompysslad som hon fick vara i dag ! ;)) 
 
November men så ovanligt milt väder (+9 grader, vad är detta?) :)) Har i alla fall passat på att byta till vinterdäck. Kära bror, vad glad jag är att du finns och att du fixade nya vinterdäck till min farkost! :)
 
 
 
Ställde min mors Siripiri Lucy Star vid Malmö valputställning med bra resultat. 1000 anmälda valpar totalt. Kändes otroligt kul att hon blev BIR-valp med hederspris för domare Sara Nordin. Glädjen var på topp när Lucy blev Best In Group (den bästa av alla valpar i grupp 9, sällskapshundar som i övrigt är en mycket stor grupp)! Fantastiskt kul och guldkanten på dagen att hon fick delta i Best In Show och fick där en BIS - reserv. 
 
 
 
 
TACK till Seija att jag fick chinappa din pälskling och stort tack till uppfödare Pirjo / Siripiri Kennel för denna urfina tös! Stundvis går hon verkligen som om hon skulle äga allt i sikte <3 Lilla loppan Lucy <3 Du börjar din utställningsskola så fint!
 
Tack till M som alltid hjälper till och med står ut med tidiga morgnar och låååånga utställningsdagar! Du är guld <3
 
 Kram;
 
- PP